Tietosuojakäytäntö

Sivustollamme suojelemme henkilötietojasi huolellisesti ja noudatamme tiukasti tietosuojalainsäädäntöä. Henkilötietoja kerätään vain tällä verkkosivustolla siltä osin kuin niitä tarvitaan teknisiin tarkoituksiin. Mitään kerättyjä tietoja ei missään olosuhteissa luovuteta kolmansille osapuolille.

Seuraavassa ilmoituksessa annetaan yleiskuva siitä, miten takaamme tämän suojan ja minkä tyyppiset tiedot kerätään ja mihin tarkoitukseen.

Tietojenkäsittely tällä Internet-sivustolla

Selaimesi välittämät tiedot kerätään automaattisesti ja tallennetaan tämän verkkoluettelon kautta palvelinlokitiedostoissamme. Nämä koostuvat seuraavasti:

    • Selaimen tyyppi ja versio
    • Käyttöjärjestelmä
    • Viittaavaan URL-osoitteeseen (viimeisen sivun vierailu)
    • Tietokoneen käyttöoikeuden nimi (IP-osoite)
    • Palvelinpyynnön aika

Näitä tietoja ei voida osoittaa yksittäisille henkilöille. Tietoja ei yhdistetä muihin tietolähteisiin ja lisäksi tiedot poistetaan niiden tilastollisen arvioinnin jälkeen.

Evästeet

Tällä verkkosivustolla käytetään ns. evästeitä eri kohdissa. Niiden tehtävänä on tehdä tarjouksemme käyttäjäystävällisemmäksi, tehokkaammaksi ja turvallisemmaksi. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka asetetaan tietokoneellesi ja tallennetaan selaimellasi. Suurin osa näistä evästeistä on nk. istunto-evästeitä, ja ne poistetaan automaattisesti, kun olet tehnyt vierailusi. Evästeet eivät vahingoita tietokonetta eivätkä sisällä viruksia.

Oikeus tietoihin

Sinulla on oikeus saada itseäsi koskevia tietoja milloin tahansa mm. henkilötietosi, niiden alkuperästä ja vastaanottajasta sekä varastoinnin tarkoituksesta. Tietoja näistä tiedoista on saatavissa henkilöltä joka on nimetty "Contact" linkissä.

Google Analytics

Tällä verkkosivustolla ei ole määritetty Google Analyticsia tai muita arviointityökaluja.

Muita tietoja

Luottamuksenne on meille tärkeä, minkä vuoksi me olemme käytettävissä milloin tahansa, jos sinulla on kysyttävää siitä, miten henkilötietojasi käsitellään. Jos sinulla on kysymyksiä, joihin tässä tietosuojalaunnossa ei ole vastattu tai jos haluat yksityiskohtaisempia tietoja tietystä kohdasta, ota yhteyttä linkin "Contact" yhteyshenkilöön.


Privacy policy

 

On this website, we take the protection of your personal data very seriously and we adhere strictly to the regulations of the data protection laws. Personal data is only collected on this website to the extent necessary for technical purposes. Under no circumstances is the collected data sold on or for any other reason disclosed to any third party.

The following declaration gives you an overview of how we guarantee this protection and what type of data is collected and for what purpose.

Data processing on this Internet site

Information transferred by your browser is automatically collected and stored through this online catalogue in our server log files. These consist of:

  •  Type and version of your browser
  •  Operating system
  •  Referrer URL (last page visited)
  •  Host name of accessing computer (IP address)
  •  Time of server request.

This data is not assignable to individual persons. The data is not merged with other data sources and moreover the data is deleted following its statistical evaluation.

Cookies

This website makes use of so-called cookies at various points. Their purpose is to make our offering more user-friendly, more efficient and safer. Cookies are small text files that are placed on your computer and stored by your browser. Most of these cookies are so-called 'session cookies' and are deleted automatically after you have completed your visit. Cookies do no damage to your computer and do not contain any viruses.

Right to information

You have the right to obtain information at any time regarding data stored relating to you personally, its origin and recipient, and the purpose of storage. Information about this data is available from the person named in the Legal Info (Impressum).

Google Analytics

No Google Analytics or other evaluation tool has been configured on this website.

Other information

Your trust is important to us, which is why we are available at any time should you have any further queries regarding the way in which your personal data is processed. If you have any questions that are not answered by this privacy statement or if you would like more detailed information regarding a particular point, please contact the person named in the Legal Info ("Contact") at any time.


to top